Projecten

Empres Media is verantwoordelijk voor de verkoop, initiatie of voltooiing van diverse nationale, regionale en lokale projecten. Er worden zowel projecten voor derden verkocht alsook vanuit Empres Media zelf.

Meer weten over de projecten waar Empres Media de verkoop voor realiseert? Neem gerust contact op.

Boek Kadoshop NL
Boek Kadoshop NL is een initiatief van Empres Media en biedt haar klanten een manier om makkelijk en snel een boek te bestellen als kado voor een ander.. of voor zichzelf. Boek Kadoshop NL pakt het boek in, voegt desgewenst een kaartje toe en verstuurt het boek naar het aangegeven afleveradres. Geef eens een boek kado!

logo-BoekKadoshopNL-337px

Freekey: That’s Freaky!
Freekey is een initiatief van Empres Media en biedt webshop-eigenaren een podium om hun producten en diensten aan een groot publiek aan te bieden. Freekey is ontstaan na onze eigen ervaringen met de Boek Kadoshop NL. We kwamen erachter dat externe platformen een goede aanvulling kunnen zijn op de eigen platformen.

Iedere webshop-eigenaar kan het Freekey-platform gratis inzetten. Zodra er een product of dienst via Freekey wordt verkocht, houdt Freekey een fee in op het verkoopbedrag.

logo-freekey-klein

 

Gezicht van de Zaak
Gezicht van de Zaak is een initiatief van Empres Media en geeft ondernemers uit de regio een platform om zich te presenteren via de website www.gezichtvandezaak.nl. Een unieke manier om als ondernemer de bezoeker van Gezicht van de Zaak meer te vertellen over uw onderneming, de passie, het ondernemerschap en de producten/diensten die de lezer van Gezicht van de Zaak bij de ondernemer kan afnemen.